ТОП місце для святкування весілля

Ідеальне весілля в Римі

Весілля - це чи не найголовніше свято в житті кожної людини. Погодьте, що всі хочуть зробити цей день по-справжньому особливим. Тому зараз дуже актуально святкувати весілля за кордоном. І однією з найкращих локацій для такої події є безумовно вічне місто - це Рим. Весілля в Римі завжди вишукане, наповнене величності, краси й гармонії. У цій статті ми поговоримо про те, як влаштувати бездоганне весілля в Римі, переваги такої місцевості та найпопулярніші локації для проведення весільної фотосесії. Ознайомившись з даною інформацією ваша подорож стане ідеальною, а саме весілля незабутнім.

Переваги святкування весілля Римі

Весілля в Римі завжди наповнене особливою атмосферою. Велич самого міста дає можливість створити ідеальну локацію для святкування найголовнішого свята в житті. Це безумовно має безліч вагомих переваг.

Історична атмосфера

Рим є одним з найстаріших і найбільш історичних міст у світі. Ви можете обрати будь-яку місцевість для свого весілля: античні руїни, історичні пам'ятки, старовинні костели тощо. Кожен куточок Риму особливий!

Вишукана кухня

Італія відома своєю неперевершеною кухнею. Всі гості вашого весілля зможуть скуштувати справжні італійські страви, такі як паста, піца, антипаста, італійське морозиво та багато інших ласощів, про які можливо дехто навіть і не чув досі.

Ідеальні фотографії

Рим пропонує безліч чудових місць для фотографій, включаючи Колізей, Форум Романум, Фонтан Треві та інші історичні об'єкти, які нададуть вашим весільним фотографіям особливий шарм. Рекомендуємо замовляти послуги професійних фотографів, їх можна знайти в Римі бех жодних проблем.

Екскурсійні можливості

Ви та ваші гості можете насолоджуватися відвідуванням визначних місць після церемонії весілля. І не варто перейматись, що ви нічого не розумітимете. Адже Екскурсія в Римі українською мовою - це сповна реально! Головне знайти україномовного гіда, і все.

Завжди гарна погода

Рим має особливий клімат: там тепло переважає над холодом. Це дозволяє проводити весілля як влітку, так і у весняні, осінні чи навіть зимні місяці з однаковим комфортом.

Нескінчена романтика

Всі відомо, що Рим - це місто, яке відоме своєю романтичною аурою, і саме це робить його ідеальним місцем для весільного відпочинку для закоханих.

Весільна фотосесія в Римі

Як ми вже зазначили, в Римі панує особлива атмосфера. І щоб зберегти найкращі моменти із подорожі звісно варто скористатись послугами професійного фотографа. Ви можете взяти з собою в подорож свого власного фотографа, і так само можете найняти місцевого спеціаліста. Весільна фотосесія в Римі точно стане ідеальною за будь-яких умов. Адже там є безліч вишуканих локацій, цікавих історичних пам'яток, неперевершених паркових зон і т.д. Фотограф влаштує вам професійну фотозйомку, в результаті якої у вас залишаться найкращі світлини з вашої весільної подорожі. 


ТОП локацій для весілля в Римі

Найкращі місця для весільної фотосесії в Римі

Вілла Д'Есте (Villa d'Este)

Це історична вілла з чарівним садом та фонтанами, розташована в містечку Тіволі, приблизно за 30 кілометрів від Рима. Вона відома своєю красою та розкішними інтер'єрами. Весілля тут - це ВАУ!

Колізей (Colosseum)

Ви можете влаштувати незабутнє весілля в одному з найбільш визначних античних амфітеатрів світу, це всім відомий Колізей. Тут можна влаштувати як церемонію розпису, так і весільний банкет.

Вілла Ауреліана (Villa Aurelia)

Ця вілла розташована на високому пагорбі з прекрасним видом на місто Рим. Вона пропонує чудові тераси та неймовірно гарні сади для весільних церемоній.

Замок Сантьянелло

Цей середньовічний замок, що знаходиться на березі річки Тібр, точно створить надзвичайну атмосферу для вашого весілля. Молодята часто обирають це місце для весільної фотосесії.

Ватиканські сади

Щоправда, сюди потрапити не дуже просто, вам потрібен буде особливий дозвіл. Але якщо вам вдасться його отримати, то ваше весілля точно унікальним та ексклюзивним.

Червона Площа (Piazza di Spagna)

Якщо ви шукаєте центральну локацію в самому Римі, площа П'яцца ді Спанья зі знаменити італійським сходами та красивим фонтаном Баркаккі стане відмінним варіантом.

Тож відправляйтесь у весільну подорож до Риму. Це дуже гарний спосіб зробити своє весілля справді ідеальним! У всіх сенсах цього слова. Романтика, краса, велич, вишуканість, неперевершеність, бездоганність - це все про вічне італійське місто Рим. Щасливого весілля та вдалої подорожі!


Зв'язок з керівництвом компанії
Не сподобався сервіс, робота менеджера, виконання робіт, якість продукції, маєте побажання чи запитання до компанії? Напишіть нам і ми розглянемо ваше звернення.