Про актуальне

Корпоративний відпочинок влітку

Згуртованість та командний дух колективу, важливі для його плідної праці, забезпечують не лише робочі будні, а й спільне дозвілля з добре продуманою програмою.

Такий вид відпочинку сприяє налагодженню комунікації між працівниками, дозволяє їм поспілкуватися у неформальній обстановці, а також розслабитися та перевантажитись. Вдалий підбір регіону для відповідної спільної поїздки є запорукою успіху.

Інформацію про найпопулярніші місця корпоративного відпочинку в теплу пору року в Україні пропонує ця стаття.

Чому варто з’їздити разом до Карпат?

У непростих сучасних реаліях відносно безпечним для кількаденних відпочинкових турів (наприклад, на вихідні) є західноукраїнський регіон.

Чудовий варіант де відпочити влітку – Карпати: це можливість отримати насолоду від споглядання неймовірно гарних гірських пейзажів, ознайомлення з цікавою місцевою культурою, традиціями та численними історичними пам’ятками.

Під час корпоративної поїздки доцільно відвідати такі локації, кожна з яких має власні принади та родзинки:

гора Говерла

найвища вершина Карпат, підкорення якої обов’язково запам’ятається, а ще стане випробовуванням на здатність колективу діяти як одна команда, вміння допомагати один одному та підтримувати один одного, йдучи до спільної мети.

озеро Синевир

водойма дивовижної краси й кришталевої чистоти, яка входить до переліку семи природних чудес країни та пропонує активним і допитливим туристам прогулятися екологічною стежкою.

село Колочава

родзинкою даного невеличкого населеного пункту, що розкинувся в гірській долині, є наявність десяти музеїв історичної та краєзнавчої специфіки з унікальними експозиціями та багатими фондами.

водоспад Шипіт

візит до цієї знаменитої гідрологічної пам’ятки, біля якої обладнана чудова відпочинкова зона для мандрівників та є багато сувенірних крамниць, доцільно влаштувати саме влітку, коли тут відбувається традиційний фестиваль представників неформальних культур.

замок Паланок

це могутній та овіяний легендами древній палац-фортеця з тисячолітньою історією, який знаходиться в місті Мукачево і вважається архітектурною перлиною Закарпаття.

Якщо дозволить час, можна також відвідати ферму, на якій вирощуються страуси, та оглянути водограй Пробій у Яремче – позитивні враження вашій команді гарантовані!


Інші локації, підходящі для мандрівок колективом

Любителям спокійного відпочинку біля води серед захоплюючих пейзажів можна вирушити разом до Вінницьких озер або до Шацьких озер на Волині – природа є найефективнішим релаксантом.

Розширити свої знання про історичне минуле рідного краю мандрівникам-колегам допоможе корпоративна поїздка до Хотина та міста Кам’янець-Подільський. Цей тур передбачає огляд місць легендарних козачої слави, старовинних цитаделей епохи середньовіччя та захоплюючої панорами на Дністер.

Вибір на користь регіону Полісся – слушна нагода познайомитися з унікальною флорою й фауною Рівненського, Шацького заповідника та Міжрічинського регіонального ландшафтного парку.

Колективам, що працюють на території Лівобережної України, можна обрати для спільного дозвілля екологічні зони Полтавщини – куточки природи біля узбережжя повноводної Ворскли, Дніпра або ріки Псел.


Спільні захоплення та інтереси команди – підстава, щоб обрати дозвілля, їм відповідне. Наприклад, представники колективу молодого й енергійного, що претендують на отримання адреналіну та драйву, можуть влаштувати відпочинок на байдарках. Така не позбавлена екстриму водна подорож-розвага Десною або Дністром однозначно зарядить позитивом та подарує чимало задоволення.


Зв'язок з керівництвом компанії
Не сподобався сервіс, робота менеджера, виконання робіт, якість продукції, маєте побажання чи запитання до компанії? Напишіть нам і ми розглянемо ваше звернення.