Ідеї для проведення вечірок

Відсвяткувати дівочий та парубоцький вечір

Сьогодні надзвичайно популярними є проведення дівич-вечора та парубочої вечірки перед весіллям. Зазвичай, на неї запрошуються найближчі друзі, які готові провести незабутній час перед одруженням. Найчастіше для такого свята обирають дні, максимально близькі до весілля. Дуже часто, це – вечір п’ятниці. Як же можна провести ці захоплюючі вечірки?


Організація Дівішніка

Ідеї для дівочої вечірки

Традиції прощатися з дівуванням дуже давні. Наші предки влаштовували таке свято у п’ятницю чи у суботу ввечері перед весіллям. Наречена та її незаміжні подружки збиралися у хаті майбутньої дружини та проводили традиційні обряди, готували дівчину до весілля. Зазвичай, вони співали пісні, прикрашали коровай, плели коси. 

У ісламських країнах перед весіллям дівчину разом з подругами запрошували у жіночу половину будинку і розмальовували хною руки та інші частини тіла.

Сьогодні, звісно, все інакше.

Український дівич-вечір

Можна повернутися до традицій і провести український дівич-вечір: з національними костюмами, віночками, млосним шептанням про першу шлюбну ніч. Також дівчата обожнюють майстер-класи, наприклад, можна запросити спеціалістів, які навчать робити макіяж, щось ліпити, малювати, готувати.

Стиль 2000-х

Дівчата люблять просто смачно поїсти у ресторані, повеселитися чи потанцювати. Не зайвим буде тематичний торт чи одяг. Інколи усі учасниці одягають імпровізовану фату, відпускають у небо кульки з дівочим прізвищем, фотографуються чи роблять щось таке традиційно-цікаве у стилі 2000-х

Вечірка в стрип-клубі

Найчастіше дівич-вечір організовують незаміжні подруги нареченої. І ідеальним варіантом для цього буде замовити стриптиз. Адже наречена зможе розслабитися перед весіллям, випустити «пару» та уже з новими силами та фантазіями вступити у заміжнє життя.

ідеї для дівішніка
як провести дівішнік

ідеї для мальчішніка
як провести мальчішнік
Організація мальчішніка

Ідеї для парубочої вечірки

Чоловіки часто називають останній вечір перед одруженням холостяцькою вечіркою. Адже вони можуть розслабитися, зняти напруження останніх передвесільних днів за допомогою своїх друзів та весело проведеного часу. 

Базовий відпочинок холостяків

Дуже часто чоловіки зупиняються на чомусь банальному: походу у клуб, пивний бар, сауну чи навіть на футбол. Все залежатиме від інтересів та віку нареченого і його друзів.

Родзинка вечора - стриптизерша

Але не варто перед весіллям вживати надто багато алкоголю чи паритися у сауні. Це може призвести до проблем зі здоров’ям. Краще придумати щось більш оригінальне і корисне. Наприклад, запросити тих, хто сексуально і красиво зможе порадувати нареченого та його друзів стриптизом. Такий подарунок точно не забудеться. Адже гарячі танці не тільки розбудять фантазію, а й допоможуть майбутньому чоловікові розгледіти свої потаємні бажання та мрії. І у першу шлюбну ніч наречена це точно оцінить.


Чи потрібно проводити вечірки перед весіллям?

Дехто вважає, що такі вечори взагалі не потрібні. Але це застаріла позиція, яка походить з недалекого минулого, де дівич-вечір вважався чимось закордонним і немісцевим. Сучасні молоді люди обожнюють такі вечірки. Вони можуть бути тематичними, присвяченими інтересам та особливостям нареченого та нареченої. На них можна запрошувати не лише незаміжніх подруг чи друзів, а всіх тих, кого хочеться. Адже мета таких вечірок – насолодитися останніми днями «вільного» життя у компанії найближчих та найрідніших людей. Крім того, такі вечірки допомагають зняти емоційне навантаження, розслабитися, привести думки до ладу, налаштуватися на весілля та запам’ятати цей день.

Часто буває й таке, що такі вечірки є сюрпризом для наречених. Їх влаштовують у таємниці, радують несподіванкою та дарують майбутнім молодятам масу позитивних емоцій.

Насолоджуйтеся дівич–вечором чи парубочою вечіркою, розкривайте свої фантазії, будьте щасливі та обов’язково любіть свою «половинку»!

*** *** Стаття взята із порталу https://ukr-day.com/


Наші Контакти

CRM-форма з'явиться тут

Як Замовити?

Для зв'язку з нами зателефонуйте або напишіть на вайбер чи телеграм. Також ви можете заповнити форму та ми Вам зателефонуємо самостійно.

Наші Контакти

Зв'язок з керівництвом компанії
Не сподобався сервіс, робота менеджера, виконання робіт, якість продукції, маєте побажання чи запитання до компанії? Напишіть нам і ми розглянемо ваше звернення.